Mięsa w ziołach Sprawdzone przepisy
Mięsa w ziołach
Sprawdzone przepisy
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788377071458
- Ilość stron: 112
- Format: 16.5x21.2cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Mięsa w ziołach
Przekonaj się, jak aromatyczne zioła i przyprawy mogą podnieść walory rozmaitych dań mięsnych.
W niniejszej książce prezentujemy przepisy na kotlety, pieczenie i rolady, którym niepowtarzalnego smaku nadają zioła oraz przyprawy zarówno te popularne w naszej kuchni, np. czarny pieprz, majeranek, tymianek, rozmaryn czy czosnek, jak i te rzadziej używane, np. estragon, szałwia, imbir czy anyż.
Dowiesz się, jak przyrządzić pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę duszoną w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem, czosnkową golonkę, anyżowe żeberka oraz wiele innych specjałów.
Szczegóły: Mięsa w ziołach
Tytuł: Mięsa w ziołach
Podtytuł: Sprawdzone przepisy
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071458
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 112
Format: 16.5x21.2cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.33 kg