Mięsa w ziołach Sprawdzone przepisy

Książka

Mięsa w ziołach
Sprawdzone przepisy

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788377071458
  • Ilość stron: 112
  • Format: 16.5x21.2cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 7,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 7,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Mięsa w ziołach

Przekonaj się, jak aromatyczne zioła i przyprawy mogą podnieść walory rozmaitych dań mięsnych.



W niniejszej książce prezentujemy przepisy na kotlety, pieczenie i rolady, którym niepowtarzalnego smaku nadają zioła oraz przyprawy zarówno te popularne w naszej kuchni, np. czarny pieprz, majeranek, tymianek, rozmaryn czy czosnek, jak i te rzadziej używane, np. estragon, szałwia, imbir czy anyż.



Dowiesz się, jak przyrządzić pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę duszoną w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem, czosnkową golonkę, anyżowe żeberka oraz wiele innych specjałów.


Szczegóły: Mięsa w ziołach

Tytuł: Mięsa w ziołach
Podtytuł: Sprawdzone przepisy
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071458
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 112
Format: 16.5x21.2cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.33 kg


Recenzje: Mięsa w ziołach

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: