Ciasto francuskie 60 sprawdzonych przepisów na każdą okazję
Bardi Carla, Morris Ting
Ciasto francuskie
60 sprawdzonych przepisów na każdą okazję
Bardi Carla, Morris Ting
- Wydawnictwo: Mc Rae
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788860983091
- Ilość stron: 128
- Format: 21.5x21.5cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
29,99 PLN
Opis: Ciasto francuskie - Bardi Carla, Morris Ting
Seria książek w kształcie talerza, z okładką do złudzenia przypominającą świeżo przyrządzoną potrawę. Każda potrawa opisana jest krok po kroku, zilustrowana doskonałymi zdjęciami.
W książce, oprócz licznych przepisów z wykorzystaniem ciasta francuskiego, znalazły się również orientalne receptury z użyciem ciasta phyllo.
Skosztuj chrupiących strudli, tart i precli, palmierów i pierożków, ptysiów, eklerek i napoleonek, egzotycznej baklawy i rodzimych faworków.
Szczegóły: Ciasto francuskie - Bardi Carla, Morris Ting
Tytuł: Ciasto francuskie
Podtytuł: 60 sprawdzonych przepisów na każdą okazję
Autor: Bardi Carla, Morris Ting
Wydawnictwo: Mc Rae
ISBN: 9788860983091
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 128
Format: 21.5x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.47 kg