Ozdabianie potraw Encyklopedia smakosza

Książka

Ozdabianie potraw
Encyklopedia smakosza

  • Wydawnictwo: Delta W-Z
  • Rok wydania: 1994
  • ISBN: 8371751389
  • Ilość stron: 160
  • Format: 19.5x25.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 33,70 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 33,70 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Ozdabianie potraw - Biller Rudolf

Książka zawiera mnóstwo propozycji wyrafinowanych ozdób z owoców i warzyw, jaj, masła i ciasta. Ozdabianie zimnych półmisków, koreczków i tortów. Przygotowanie potraw objaśnione krok po kroku, zarówno w tekście jak i na zdjęciach.



Każda dekoracja została przedstawiona na kolorowym zdjęciu.


Szczegóły: Ozdabianie potraw - Biller Rudolf

Tytuł: Ozdabianie potraw
Podtytuł: Encyklopedia smakosza
Autor: Biller Rudolf
Wydawnictwo: Delta W-Z
Kod paskowy: 9788371751387
ISBN: 8371751389
Tytuł oryginału: Garnieren und Verzieren
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Świątkowska Monika
Języki: polski
Rok wydania: 1994
Ilość stron: 160
Format: 19.5x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.61 kg


Recenzje: Ozdabianie potraw - Biller Rudolf

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Biller Rudolf (1)