Ozdabianie potraw Encyklopedia smakosza
Biller Rudolf
Ozdabianie potraw
Encyklopedia smakosza
Biller Rudolf
- Wydawnictwo: Delta W-Z
- Rok wydania: 1994
- ISBN: 8371751389
- Ilość stron: 160
- Format: 19.5x25.0cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
33,70 PLN
Opis: Ozdabianie potraw - Biller Rudolf
Książka zawiera mnóstwo propozycji wyrafinowanych ozdób z owoców i warzyw, jaj, masła i ciasta. Ozdabianie zimnych półmisków, koreczków i tortów. Przygotowanie potraw objaśnione krok po kroku, zarówno w tekście jak i na zdjęciach.
Każda dekoracja została przedstawiona na kolorowym zdjęciu.
Szczegóły: Ozdabianie potraw - Biller Rudolf
Tytuł: Ozdabianie potraw
Podtytuł: Encyklopedia smakosza
Autor: Biller Rudolf
Wydawnictwo: Delta W-Z
Kod paskowy: 9788371751387
ISBN: 8371751389
Tytuł oryginału: Garnieren und Verzieren
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Świątkowska Monika
Języki: polski
Rok wydania: 1994
Ilość stron: 160
Format: 19.5x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.61 kg