Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej

Książka

Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe UAM
  • Rok wydania: 2006
  • ISBN: 9788323216988
  • Ilość stron: 130
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 26,30 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 26,30 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej - Szymański Arkadiusz

Spis treści:

Wykaz ważniejszych skrótów i symboli

1. Pozostałości chemiczne w żywności

2. Micelarna chromatografia cieczowa

3. Badanie mechanizmn retencji sulfonamidów

4. Zależność między aktywnością a strukturą związku

5. Kontrola jakości preparatów farmaceutycznych

6. Analiza sulfonamidów w środkach spożywczych pochodzenia zwierzęcego

7. Część eksperymentalna

8. Podsumowanie

Literatura


Szczegóły: Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej - Szymański Arkadiusz

Tytuł: Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej
Autor: Szymański Arkadiusz
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe UAM
ISBN: 9788323216988
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 130
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.24 kg


Recenzje: Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej - Szymański Arkadiusz

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×