Kuchnia rosyjska Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji
Łukasik Inna, Koroś Agnieszka
Kuchnia rosyjska
Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji
Łukasik Inna, Koroś Agnieszka
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788375444773
- Ilość stron: 584
- Format: 21.5x27.5cm
- Oprawa: Twarda z obwolutą
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
99,00 PLN
Opis: Kuchnia rosyjska - Łukasik Inna, Koroś Agnieszka
To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najbardziej urozmaiconych kuchni świata.
Wśród tradycyjnych potraw znajdziecie Państwo przepisy na : pielmienice ze śmietaną, bliny z kawiorem, boeuf Stroganow, kołduny, kulebiak faszerowany grzybami, śledziki z cebulą, łososia w bukiecie jarzyn, jesiotra w galarecie.
Szczegóły: Kuchnia rosyjska - Łukasik Inna, Koroś Agnieszka
Tytuł: Kuchnia rosyjska
Podtytuł: Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji
Autor: Łukasik Inna, Koroś Agnieszka
Wydawnictwo: Rea
Seria: TRADYCYJNA I WSPÓŁCZESNA
ISBN: 9788375444773
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 584
Format: 21.5x27.5cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 1.86 kg