Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce Ocena, uwarunkowania, rozwój.

Książka

Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Ocena, uwarunkowania, rozwój.

Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 35,70 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 35,70 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce - Grzelak Maria Magdalena

Rozprawa poświęcona jest bardzo ważnemu zagadnieniu jakim obecnie jest innowacyjność.
Autorka zajęła się badaniem innowacyjności w przemyśle spożywczym, który może stać się naszą narodową specjalnością. Aby tak się stało, to konieczne jest stosowanie innowacyjnych metod produkcji, zarządzania i organizacji pracy oraz dystrybucji towarów.
Z recenzji wydawniczej prof. zw. dr hab. Wiesława Pluty


Szczegóły: Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce - Grzelak Maria Magdalena

Tytuł: Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Podtytuł: Ocena, uwarunkowania, rozwój.
Autor: Grzelak Maria Magdalena
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
ISBN: 9788375257090
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 264
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.44 kg


Recenzje: Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce - Grzelak Maria Magdalena

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×