Chemia żywności Tom 1 składniki żywności

Książka

Chemia żywności Tom 1
składniki żywności

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788363623357
  • Ilość stron: 234
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 46,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 46,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Chemia żywności Tom 1 - Praca zbiorowa

W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych.

Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.
Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.


Szczegóły: Chemia żywności Tom 1 - Praca zbiorowa

Tytuł: Chemia żywności Tom 1
Podtytuł: składniki żywności
Autor: Praca zbiorowa
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788363623357
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 234
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.4 kg


Recenzje: Chemia żywności Tom 1 - Praca zbiorowa

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Praca zbiorowa (20)