50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny
Montignac Michel i Suzy
50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny
Montignac Michel i Suzy
- Wydawnictwo: Artvitae
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788388108341
- Ilość stron: 128
- Format: 16.5x21.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: 50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny - Montignac Michel i Suzy
Jest to jedna z czterech książek serii Przepisy Montignaca, które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac.
Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych.
Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie.
Dania mięsne według tych przepisów wykonuje się szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobi każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej.
Szczegóły: 50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny - Montignac Michel i Suzy
Tytuł: 50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny
Autor: Montignac Michel i Suzy
Wydawnictwo: Artvitae
ISBN: 9788388108341
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 128
Format: 16.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.36 kg