Chemia żywności Tom 3 Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności

Książka

Chemia żywności Tom 3
Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788363623500
  • Ilość stron: 246
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 47,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 47,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Chemia żywności Tom 3

Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych


Szczegóły: Chemia żywności Tom 3

Tytuł: Chemia żywności Tom 3
Podtytuł: Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788363623500
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 246
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.41 kg


Recenzje: Chemia żywności Tom 3

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: