Praktyczne wdrażanie systemu HACCP W zakładach żywienia zbiorowego

Książka

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP
W zakładach żywienia zbiorowego

Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 82,95 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 82,95 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Praktyczne wdrażanie systemu HACCP - Ryszard Zadernowski

Od 1 maja 2004 r. każdy zakład żywienia zbiorowego ma obowiązek wdrożenia zasad HACCP. Dobrze opracowane i wdrożone systemy GMP, GHP i HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowana żywność spełniała oczekiwania klientów i była dla nich bezpieczna.

Autorzy niniejszej publikacji starają się ukazać, że systemy zapewnienia i zarządzania jakością to nie tylko „przykry” obowiązek, ale narzędzia, które w bardzo skuteczny sposób pozwalają na sprawne zarządzanie i nadzór nad produkcją. W poradniku omówiono na przykładzie restauracji każdy etap wdrażania w zakładzie żywienia zbiorowego zasad systemu HACCP, jego przykładowy plan, analizę zagrożeń i wyznaczanie Krytycznych Punktów Kontroli (CCP). Całość została uzupełniona przykładową dokumentacją.




Szczegóły: Praktyczne wdrażanie systemu HACCP - Ryszard Zadernowski

Tytuł: Praktyczne wdrażanie systemu HACCP
Podtytuł: W zakładach żywienia zbiorowego

Autor: Ryszard Zadernowski
Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr Sp. z o.o.
Kod paskowy: 978837187958X
ISBN: 837187958X
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 90
Oprawa: miękka
Waga: 0.26 kg


Recenzje: Praktyczne wdrażanie systemu HACCP - Ryszard Zadernowski

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×