Potrawy z jaj. W kuchni
Franca Feslikenian
Potrawy z jaj. W kuchni
Franca Feslikenian
- Wydawnictwo: Olesiejuk
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788378447863
- Ilość stron: 64
- Format: 19x23.5 cm
- Oprawa: oprawa broszurowa
Niedostępna
Opis: Potrawy z jaj. W kuchni - Franca Feslikenian
Jajka są jednym z produktów najczęściej używanych do przyrządzania potraw. Oto, co można z nich wyczarować...
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły: Potrawy z jaj. W kuchni - Franca Feslikenian
Tytuł: Potrawy z jaj. W kuchni
Autor: Franca Feslikenian
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788378447863
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 19x23.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.186 kg