Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów
Terry Jeavons
Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów
Terry Jeavons
- Wydawnictwo: Olesiejuk
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788377083338
- Ilość stron: 240
- Format: 12x15 cm
- Oprawa: oprawa twarda
Niedostępna
Opis: Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów - Terry Jeavons
Ryby i owoce morza to ważny element naszego pożywienia, stanowiący znakomite antidotum na wiele chorób i dolegliwości. Ich mięso zawiera dużo wysokiej klasy białka oraz witamin i substancji mineralnych, a mało soli. Białe mięso ma też niewiele tłuszczu, a świeże ryby tłuste dostarczają organizmowi kwasów omega-3 uważanych za niezbędne do zapobiegania choroby wieńcowej, a także innym schorzeniom. Poza tym ryby są po prostu smaczne! Wypróbuj więc zawarte w tej książce przepisy i delektuj się każdym kęsem.
Szczegóły: Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów - Terry Jeavons
Tytuł: Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów
Autor: Terry Jeavons
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788377083338
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 240
Format: 12x15 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.328 kg