Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska
- Wydawnictwo: Format Ab
- Rok wydania: 2007
- ISBN: 9788389184177
- Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
26,00 PLN
Opis: Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3 - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska
Podręcznik przeznaczony jest do kształcenia w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3 - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska
Tytuł: Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3
Autor: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska
Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788389184177
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 3
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Rok wydania: 2007
Oprawa: miękka
Recenzje: Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3 - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska (3)
- Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik (Format-AB) - Miękka
- Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik (Format-AB) - Miękka
- Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Format-AB) - Miękka