Podstawy produkcji zwierzęcej .Podręcznik (BPZ)

Książka

Podstawy produkcji zwierzęcej .Podręcznik (BPZ)

  • Wydawnictwo: Hortpress
  • Rok wydania: 2008
  • ISBN: 9788386384174
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 20,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 20,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podstawy produkcji zwierzęcej .Podręcznik (BPZ) - pod red. S. Lewandowskiego

Podręcznik dostosowany jest do programów kształcenia w technikach i zasadniczych szkołach rolniczych.

Składa się z 5-ciu części:

I - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej

II - Anatomia i fizjologia zwierząt

III i IV - Podstawy żywienia i paszoznawstwo

V - Zoohigiena.


Szczegóły: Podstawy produkcji zwierzęcej .Podręcznik (BPZ) - pod red. S. Lewandowskiego

Tytuł: Podstawy produkcji zwierzęcej .Podręcznik (BPZ)
Autor: pod red. S. Lewandowskiego
Wydawnictwo: Hortpress
ISBN: 9788386384174
Rok wydania: 2008
Oprawa: miękka


Recenzje: Podstawy produkcji zwierzęcej .Podręcznik (BPZ) - pod red. S. Lewandowskiego

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×