Pieczenie chleba krok po kroku

,

Książka

Pieczenie chleba krok po kroku

,

  • Wydawnictwo: RM
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788377730744
  • Ilość stron: 160
  • Format: 16.0x20.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 29,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Pieczenie chleba krok po kroku - Lepard Dan, Whittington Richard

Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami, ziemniakami i rozmarynem, kaszą manną, czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie!
Dowiesz się z niej, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki.
Wszystkie techniki i etapy prac (od robienia zakwasu, wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków, bułek i rogali) dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego, by natychmiast zabrać się do pieczenia!


Szczegóły: Pieczenie chleba krok po kroku - Lepard Dan, Whittington Richard

Tytuł: Pieczenie chleba krok po kroku
Autor: Lepard Dan, Whittington Richard
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377730744
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 160
Format: 16.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.3 kg


Recenzje: Pieczenie chleba krok po kroku - Lepard Dan, Whittington Richard

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: