Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia
Jackiewicz Barbara
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia
Jackiewicz Barbara
- Wydawnictwo: ODDK
- Rok wydania: 2013
- ISBN: 9788378041191
- Ilość stron: 88
- Format: 21.0x30.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia - Jackiewicz Barbara
Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP.
Autorka specjalista Państwowej Inspekcji Sanitarnej do spraw nadzoru nad żywnością w sposób przystępny, na podstawie przykładowej restauracji, wyjaśnia, jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w zakładzie gastronomicznym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, szczegółowe opisy produktów, analiza zagrożeń, wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych, zostały zilustrowane odpowiednimi przykładami.
Szczegóły: Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia - Jackiewicz Barbara
Tytuł: Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia
Autor: Jackiewicz Barbara
Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 9788378041191
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 88
Format: 21.0x30.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.25 kg
Recenzje: Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia - Jackiewicz Barbara
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Jackiewicz Barbara (7)
- Aleksander Jackiewicz (Scholar) - Miękka
- Wiersze sercem pisane 10 (Astrum) -
- Wiosenne rozmarzenia Antologia 7 (KryWaj) - Miękka
- Peron literacki Antologia (Krywaj) - miękka
- Modlitwy 8. Antologia poetów współczesnych (ASTRUM) -
- Cztery pory roku. Zima. Zimowe impresje (Krywaj) -
- Modlitwy. Antologia poetów współczesnych. Ed. 10 (Astrum) -