English for International Tourism. New Intermediate Workbook

Książka

English for International Tourism. New Intermediate Workbook

  • Wydawnictwo: Pearson
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 9781447923862
  • Ilość stron: 56
  • Format: 21 x 29.5 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
2-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 86,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 86,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: English for International Tourism. New Intermediate Workbook - Harrison Louis

Trzypoziomowy kurs przeznaczony dla osób zajmujących się zawodowo turystyką oraz studentów szkół turystycznych i hotelarskich obejmuje następujące zagadnienia: pracę w biurze podróży, zarządzanie turystyką, relacje z klientami, pilotowanie wycieczek, podróże służbowe. Kurs kładzie szczególny nacisk na rozwijanie sprawności mówienia i pisania, które są niezbędne przy wykonywaniu zawodów związanych z turystyką.


Szczegóły: English for International Tourism. New Intermediate Workbook - Harrison Louis

Tytuł: English for International Tourism. New Intermediate Workbook
Autor: Harrison Louis
Wydawnictwo: Pearson
ISBN: 9781447923862
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4
Technikum » Klasa 1 - po podstawówce
Technikum » Klasa 1 - po gimnazjum
Technikum » Klasa 2 - po podstawówce
Technikum » Klasa 2 - po gimnazjum
Technikum » Klasa 3 - po podstawówce
Technikum » Klasa 3 - po gimnazjum
Technikum » Klasa 4 - po podstawówce
Technikum » Klasa 4 - po gimnazjum
Technikum » Klasa 5 - po podstawówce
Szkoła wyższa

Przedmiot: Język angielski
Języki: angielski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 56
Format: 21 x 29.5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.19 kg


Recenzje: English for International Tourism. New Intermediate Workbook - Harrison Louis

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: