Technologia preparatów enzymatycznych pochodzenia mikrobiologicznego

Książka

Technologia preparatów enzymatycznych pochodzenia mikrobiologicznego

  • Wydawnictwo: Politechniki Gdańskiej
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 8373483349
  • Ilość stron: 98
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 13,65 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 13,65 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia preparatów enzymatycznych pochodzenia mikrobiologicznego

Skrypt przygotowano dla studentów kierunku Biotechnologia realizowanego w różnych szkołach wyższych. Absolwent takich studiów powinien zdobyć przydatną w przyszłej pracy zawodowej wiedzę w zakresie możliwości praktycznego stosowania rozpowszechnionych obecnie technologii enzymatycznych. Warunkiem ich racjonalnego wykorzystania jest dobra znajomość rodzajów, charakterystyki, sposobów wytwarzania oraz możliwych zastosowań dostępnych w handlu preparatów enzymatycznych. Poszerzenie wiedzy w tym zakresie umożliwia lektura pierwszej części skryptu, użytecznej również dla pracowników firm wykorzystujących procesy enzymatyczne. Druga część zawiera natomiast przykłady ćwiczeń laboratoryjnych, niezbędnych dla zdobycia przez studentów praktycznych umiejętności w zakresie posługiwania się enzymami.


Szczegóły: Technologia preparatów enzymatycznych pochodzenia mikrobiologicznego

Tytuł: Technologia preparatów enzymatycznych pochodzenia mikrobiologicznego
Wydawnictwo: Politechniki Gdańskiej
Kod paskowy: 9788373483347
ISBN: 8373483349
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 98
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg


Recenzje: Technologia preparatów enzymatycznych pochodzenia mikrobiologicznego

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×