Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Kalinka Walter
Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Kalinka Walter
- Producent: Rea
- Rok produkcji: 2014
- ISBN: 9788375445961
- Ilość stron: 248
- Format: 21 x 27.5 cm
- Oprawa: twarda
Niedostępna
Opis: Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska - Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Kalinka Walter
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach i to nie tylko przy flambirowaniu iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście. Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o: krojeniu i filetowaniu, flambirowaniu, marynowaniu, specjalnym nakrywaniu stołu, podawaniu serów, przygotowywaniu i podawaniu kawy.
Szczegóły: Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska - Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Kalinka Walter
Tytuł: Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Autor: Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Kalinka Walter
Producent: Rea
ISBN: 9788375445961
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Tłumacz: Grajkowska-Soroka Anna
Języki: polski
Rok produkcji: 2014
Ilość stron: 248
Format: 21 x 27.5 cm
Oprawa: twarda
Waga: 1.27 kg