Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska

, , ,

Podręcznik

Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska

, , ,

  • Producent: Rea
  • Rok produkcji: 2014
  • ISBN: 9788375445961
  • Ilość stron: 248
  • Format: 21 x 27.5 cm
  • Oprawa: twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 60,01 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 60,01 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska - Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Kalinka Walter

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach i to nie tylko przy flambirowaniu iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście. Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o: krojeniu i filetowaniu, flambirowaniu, marynowaniu, specjalnym nakrywaniu stołu, podawaniu serów, przygotowywaniu i podawaniu kawy.


Szczegóły: Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska - Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Kalinka Walter

Tytuł: Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Autor: Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Kalinka Walter
Producent: Rea
ISBN: 9788375445961
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Tłumacz: Grajkowska-Soroka Anna
Języki: polski
Rok produkcji: 2014
Ilość stron: 248
Format: 21 x 27.5 cm
Oprawa: twarda
Waga: 1.27 kg


Recenzje: Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska - Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Kalinka Walter

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: