Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12 34/2013

Podręcznik

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
34/2013

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2015
  • ISBN: 9788302136344
  • Ilość stron: 248
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 70,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 70,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12 - Bożena Granecka-Wrzosek

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).



Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.



Nr dopuszczenia MEN: 34/2013




Szczegóły: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12 - Bożena Granecka-Wrzosek

Tytuł: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
Podtytuł: 34/2013
Autor: Bożena Granecka-Wrzosek
Producent: WSiP
ISBN: 9788302136344
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

MEN: 2013
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 248
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.375 kg


Recenzje: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12 - Bożena Granecka-Wrzosek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×