Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12 34/2013
Bożena Granecka-Wrzosek
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
34/2013
Bożena Granecka-Wrzosek
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2015
- ISBN: 9788302136344
- Ilość stron: 248
- Format: 17 x 24 cm
- Oprawa: miękka
1 - 3 dni robocze*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12 - Bożena Granecka-Wrzosek
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).
Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.
Nr dopuszczenia MEN: 34/2013
Szczegóły: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12 - Bożena Granecka-Wrzosek
Tytuł: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
Podtytuł: 34/2013
Autor: Bożena Granecka-Wrzosek
Producent: WSiP
ISBN: 9788302136344
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
MEN: 2013
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 248
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.375 kg
Recenzje: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12 - Bożena Granecka-Wrzosek
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Bożena Granecka-Wrzosek (6)
- Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12 (WSiP) - miękka
- Pracownia hotelarska Kwalifikacja T.12 Praktyczna nauka zawodu (WSiP) - Miękka
- Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe (WSiP) - Miękka
- Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. (WSiP) - Miękka
- Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe (WSiP) - miękka