Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego

Książka

Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego

  • Wydawnictwo: FORMAT AB
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788389184337
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 30,30 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 30,30 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego - Elżbieta Żochowska

Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik organizacji usług gastronomicznych). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.


Szczegóły: Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego - Elżbieta Żochowska

Tytuł: Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego
Autor: Elżbieta Żochowska
Wydawnictwo: FORMAT AB
ISBN: 9788389184337
Rok wydania: 2010
Oprawa: miękka


Recenzje: Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego - Elżbieta Żochowska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×