Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Konarzewska Małgorzata
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3
do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Konarzewska Małgorzata
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2013
- ISBN: 9788302140808
- Ilość stron: 332
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 - Konarzewska Małgorzata
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ?kucharz?.
Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej.
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ?kucharz?, uwzględniono obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 - Konarzewska Małgorzata
Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3
Podtytuł: do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Autor: Konarzewska Małgorzata
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302140808
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 3
MEN: 2009
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 332
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.48 kg
Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 - Konarzewska Małgorzata
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Konarzewska Małgorzata (2)
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 1. Szkoły ponadpodstawowe (WSiP) - miękka
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 2. Szkoły ponadpodstawowe (WSiP) - miękka