Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna

Książka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3
do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 9788302140808
  • Ilość stron: 332
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 44,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 44,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 - Konarzewska Małgorzata

Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ?kucharz?.

Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej.

Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ?kucharz?, uwzględniono obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 - Konarzewska Małgorzata

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3
Podtytuł: do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Autor: Konarzewska Małgorzata
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302140808
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 3

MEN: 2009
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 332
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.48 kg


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 - Konarzewska Małgorzata

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×