Biotechnologia żywności

Książka

Biotechnologia żywności

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 9788379260744
  • Ilość stron: 498
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 60,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 60,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Biotechnologia żywności - Praca zbiorowa

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.


Szczegóły: Biotechnologia żywności - Praca zbiorowa

Tytuł: Biotechnologia żywności
Autor: Praca zbiorowa
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788379260744
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 498
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.81 kg


Recenzje: Biotechnologia żywności - Praca zbiorowa

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×