Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik

Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2013
  • ISBN: 9788302135927
  • Ilość stron: 168
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 81,10 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 81,10 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Anna Kmiołek

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).



Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją. Uczeń znajdzie w książce informacje na temat kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowania miejsca realizacji usługi, a także na temat wyboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.


Szczegóły: Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Anna Kmiołek

Tytuł: Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Anna Kmiołek
Producent: WSiP
ISBN: 9788302135927
Kategoria: Podręczniki
Technikum

MEN: 2013
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2013
Ilość stron: 168
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.27 kg


Recenzje: Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Anna Kmiołek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Anna Kmiołek (9)