Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik

Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2013
  • ISBN: 9788302135927
  • Ilość stron: 168
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 81,10 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 81,10 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Anna Kmiołek

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).



Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją. Uczeń znajdzie w książce informacje na temat kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowania miejsca realizacji usługi, a także na temat wyboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.


Szczegóły: Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Anna Kmiołek

Tytuł: Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Anna Kmiołek
Producent: WSiP
ISBN: 9788302135927
Kategoria: Podręczniki
Technikum

MEN: 2013
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2013
Ilość stron: 168
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.27 kg


Recenzje: Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Anna Kmiołek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×