Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner Technikum, Szkoła policealna

Książka

Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner
Technikum, Szkoła policealna

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 9788302140822
  • Ilość stron: 176
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 34,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 34,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner - Czerwińska Dorota

Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej żywności, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.


Szczegóły: Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner - Czerwińska Dorota

Tytuł: Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner
Podtytuł: Technikum, Szkoła policealna
Autor: Czerwińska Dorota
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302140822
Kategoria: Podręczniki
MEN: 2010
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 176
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.26 kg


Recenzje: Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner - Czerwińska Dorota

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×