Domowy wyrób wędlin Kiełbasy Szynki Pasztety Podroby
Domowy wyrób wędlin Kiełbasy Szynki Pasztety Podroby
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2013
- ISBN: 9788375446234
- Ilość stron: 144
- Format: 17.0x23.5cm
- Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Niedostępna
Opis: Domowy wyrób wędlin Kiełbasy Szynki Pasztety Podroby
Wędlinę można przygotować w domu samodzielnie! Od tej chwili zrobienie swojskiej wędliny będzie łatwe!
Sami zdecydujecie, co dać do środka i jak powinna smakować. Cosima Bellersen Quirini poprowadzi cię za rękę,
krok po kroku do pierwszego domowego wyrobu.
Dzięki sprytnym wskazówkom i oryginalnym dodatkom wykreujesz nadzwyczajne rodzaje wędlin we własnej kuchni.
Zapraszamy do degustacji!
Koperkowe salami, śmietankowa pasztetowa z pieczonymi owocami, metka z ziołami, bawarski pasztet, salami jagnięce z porto
Proste i przepyszne!
Szczegóły: Domowy wyrób wędlin Kiełbasy Szynki Pasztety Podroby
Tytuł: Domowy wyrób wędlin Kiełbasy Szynki Pasztety Podroby
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375446234
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 144
Format: 17.0x23.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.537 kg