Kuchnia włoska Podróże kulinarne z Małgosią Puzio
Kuchnia włoska
Podróże kulinarne z Małgosią Puzio
- Wydawnictwo: Arystoteles
- Rok wydania: 2018
- ISBN: 9788363803537
- Ilość stron: 64
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Kuchnia włoska
Kuchnia włoska charakteryzuje się korzystaniem z dużej ilości warzyw i przypraw takich jak oregano, bazylia, pieprz, estragon, tymianek, rozmaryn, a także używaniem parmezanu. W kuchni tej dość powszechnie stosuje się też oliwę, pomidory oraz cebulę i czosnek, a także oliwki. Kuchnia włoska wyspecjalizowała się szczególnie w potrawach mącznych oraz w rybnych i owocach morza.
W tej publikacji z pewnością znajdą Państwo przepisy, które pozwolą zagłębić się w smakach włoskich specjałów.Kraj produkcji: Polska
Ostrzeżenia:
NIE ( TYLKO CE)Producent:
PHW „Arystoteles” Matusiak Marek Sp. Jawna
ul. Pańska 96 lok. 83
00-837 Warszawa (Polska)
tel: 504046978
email: SPRZEDAZ@ARYSTOTELES.COM.PL
Szczegóły: Kuchnia włoska
Tytuł: Kuchnia włoska
Podtytuł: Podróże kulinarne z Małgosią Puzio
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788363803537
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 64
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.15 kg
Redakcja: Małecka Grażyna