Domowy wyrób serów

Książka

Domowy wyrób serów

  • Wydawnictwo: RM
  • Rok wydania: 2014
  • ISBN: 9788377732250
  • Ilość stron: 272
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 29,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Domowy wyrób serów - Ricki Carroll

Witajcie w świecie serów!
Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków
Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia.
Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser. San Francisco Examiner


Szczegóły: Domowy wyrób serów - Ricki Carroll

Tytuł: Domowy wyrób serów
Autor: Ricki Carroll
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377732250
Tłumacz: Knopińska Olga
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 272
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.51 kg


Recenzje: Domowy wyrób serów - Ricki Carroll

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Ricki Carroll (1)