Audyt wewnętrzny GMP GHP HACCP Poradnik praktyczny

Książka

Audyt wewnętrzny GMP GHP HACCP Poradnik praktyczny

  • Wydawnictwo: ODDK
  • Rok wydania: 2014
  • ISBN: 8371879121
  • Ilość stron: 80
  • Format: 21.0x29.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 73,50 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 73,50 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Audyt wewnętrzny GMP GHP HACCP Poradnik praktyczny

Obowiązek wdrażania systemów GMP, GHP i HACCP wynika z ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Wdrożone systemy zapewnienia jakości będą działały skutecznie i prawidłowo, jeżeli będą monitorowane, weryfikowane i regularnie doskonalone. Jednym z narzędzi pozwalających zrealizować wymienione cele są audyty wewnętrzne wdrożonych systemów.
Niniejsza książka prezentuje metody przeprowadzania audytów wewnętrznych w firmach spożywczych, niezależnie od ich wielkości i specyfiki. Autorzy starali się przedstawić zagadnienie audytowania w sposób jak najbardziej przystępny i zbliżony do realiów zakładów spożywczych. W praktycznych przykładach zaprezentowali różnorodne narzędzia i metody, które można wykorzystać do utrzymania, rozwijania i ciągłego ulepszania wdrożonych systemów, tak by mogły być one zastosowane zarówno w bardzo dużym zakładzie, jak i małej restauracji.


Szczegóły: Audyt wewnętrzny GMP GHP HACCP Poradnik praktyczny

Tytuł: Audyt wewnętrzny GMP GHP HACCP Poradnik praktyczny
Wydawnictwo: ODDK
Kod paskowy: 9788371879128
ISBN: 8371879121
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 80
Format: 21.0x29.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.25 kg


Recenzje: Audyt wewnętrzny GMP GHP HACCP Poradnik praktyczny

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×