Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

Książka

Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

  • Wydawnictwo: ODDK
  • Rok wydania: 2006
  • ISBN: 8374263210
  • Ilość stron: 56
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 42,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 42,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

Publikacja zawiera katalog zagadnień pozwalających ocenić zakład spożywczy na wielu płaszczyznach i odnoszących się do różnych kwestii, zaczynając od dobrych praktyk produkcyjnych, higienicznych, poprzez wymagania wobec produkcji i produktu, HACCP, elementy zapewnienia i zarządzania jakością, a kończąc na wymaganiach odnośnie do zagrożeń bioterrorystycznych.

Dodatkowo w opracowaniu zaproponowano różne metody oceny poszczególnych zagadnień, tak by Czytelnik w oparciu o nie mógł skonstruować własną ankietę lub samodzielnie przeprowadzić ocenę zakładu, wykorzystując podany materiał.

Informacje przedstawione w niniejszej publikacji mogą służyć zarówno studentom i przedsiębiorcom spożywczym, jak i osobom związanym z przemysłem spożywczym w sposób pośredni (architekci, inżynierowie budowlani, konsultanci, audytorzy).


Szczegóły: Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

Tytuł: Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość
Wydawnictwo: ODDK
Kod paskowy: 9788374263214
ISBN: 8374263210
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 56
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.1 kg


Recenzje: Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×