Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość
Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość
- Wydawnictwo: ODDK
- Rok wydania: 2006
- ISBN: 8374263210
- Ilość stron: 56
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość
Publikacja zawiera katalog zagadnień pozwalających ocenić zakład spożywczy na wielu płaszczyznach i odnoszących się do różnych kwestii, zaczynając od dobrych praktyk produkcyjnych, higienicznych, poprzez wymagania wobec produkcji i produktu, HACCP, elementy zapewnienia i zarządzania jakością, a kończąc na wymaganiach odnośnie do zagrożeń bioterrorystycznych.
Dodatkowo w opracowaniu zaproponowano różne metody oceny poszczególnych zagadnień, tak by Czytelnik w oparciu o nie mógł skonstruować własną ankietę lub samodzielnie przeprowadzić ocenę zakładu, wykorzystując podany materiał.
Informacje przedstawione w niniejszej publikacji mogą służyć zarówno studentom i przedsiębiorcom spożywczym, jak i osobom związanym z przemysłem spożywczym w sposób pośredni (architekci, inżynierowie budowlani, konsultanci, audytorzy).
Szczegóły: Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość
Tytuł: Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość
Wydawnictwo: ODDK
Kod paskowy: 9788374263214
ISBN: 8374263210
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 56
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.1 kg