Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem
Witkowska Halina
Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem
Witkowska Halina
- Wydawnictwo: ODDK
- Rok wydania: 2004
- ISBN: 8371879296
- Ilość stron: 128
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem - Witkowska Halina
Poradnik wdrażania HACCP przeznaczony jest głównie dla małych zakładów zajmujących się produkcją (rzeźnie), przetwarzaniem (przetwórnie) i obrotem produktami mięsnymi (hurtownie, sklepy). Składa się z trzech części, w których zawarto wiele ważnych informacji dotyczących m.in. uzasadnienia wprowadzenia systemu HACCP, jego zalet i niedoskonałości oraz możliwości uzyskania pomocy przy wdrażaniu HACCP. Szczegółowo przedstawiono także istotę systemu wraz z dwunastoma etapami wprowadzania zasad, których zrozumienie daje podstawę do samodzielnego zaprojektowania zakładowego systemu HACCP. Autorka, wykorzystując zdobywane od ponad dziesięciu lat wiedzę i doświadczenie w zakresie projektowania i wdrażania systemu HACCP, prezentuje przykłady tworzenia HACCP w ubojni świń, zakładach produkcji wędlin, konfekcjonowania mięsa i wędlin oraz praktyczny sposób podejścia do wdrażania systemu w sklepach. Jasny i przejrzysty układ oraz praktyczne przykłady tworzenia systemu w zakładach sprawiają, że poradnik krok po kroku skutecznie wprowadza w tajniki systemu HACCP.
Szczegóły: Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem - Witkowska Halina
Tytuł: Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem
Autor: Witkowska Halina
Wydawnictwo: ODDK
Kod paskowy: 9788371879296
ISBN: 8371879296
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 128
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.22 kg