Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy
Jackiewicz Barbara
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy
Jackiewicz Barbara
- Wydawnictwo: ODDK
- Rok wydania: 2004
- ISBN: 8374260041
- Ilość stron: 72
- Format: 20.5x29.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy - Jackiewicz Barbara
Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK.
Autorka specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów.
Szczegóły: Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy - Jackiewicz Barbara
Tytuł: Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy
Autor: Jackiewicz Barbara
Wydawnictwo: ODDK
Kod paskowy: 9788374260046
ISBN: 8374260041
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 72
Format: 20.5x29.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.24 kg