Domowa paszteciarnia

Książka

Domowa paszteciarnia

  • Wydawnictwo: Olesiejuk
  • Rok wydania: 2014
  • ISBN: 9788327404381
  • Ilość stron: 96
  • Format: 17.5x24 cm
  • Oprawa: oprawa twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 9,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 9,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Domowa paszteciarnia - Grzegorz Labuda

Domowa paszteciarnia to zbiór przepisów na wyśmienite pasztety, galarety, farsze, pasty i musy, które uatrakcyjnią każde spotkanie przy stole.
Znajdziemy tu nie tylko receptury na wyroby mięsne (m.in. na gicz cielęcą w żelu z białego wina), ale także na specjały z ryb, warzyw, grzybów i nabiału (m.in. na mus z dorsza i wątróbki dorszowej).
W książce zostały podane również przepisy na sosy, stanowiące świetny dodatek do proponowanych dań.
Grzegorz Labuda pracował jako szef kuchni w takich renomowanych hotelach jak: Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Villa Sedan w Sopocie i Hotel Nadmorski w Gdyni. W Hotelu Nadmorskim przygotowywał menu podczas szczytu polsko-ukraińskiego (A. Kwaśniewski – W. Juszczenko) w 2005 r. i wizyty George’a Busha w 2007 r. Obecnie prowadzi kuchnię oraz restaurację w ekskluzywnym hotelu Blow Up Hall 5050, mieszczącym się w poznańskim Starym Browarze.
W serii: Leśne specjały, Wiejskie specjały, Domowa paszteciarnia, Domowa pierogarnia.


Szczegóły: Domowa paszteciarnia - Grzegorz Labuda

Tytuł: Domowa paszteciarnia
Autor: Grzegorz Labuda
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327404381
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 96
Format: 17.5x24 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.418 kg


Recenzje: Domowa paszteciarnia - Grzegorz Labuda

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: