Organizacja pracy w hotelarstwie

Książka

Organizacja pracy w hotelarstwie

  • Wydawnictwo: Proksenia
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 9788392141891
  • Ilość stron: 240
  • Format: b5
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 24,50 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 24,50 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Organizacja pracy w hotelarstwie - . Grzegorz Wolak

Książka jest użytecznym materiałem dydaktycznym w średnich i wyższych hotelarskich szkołach zawodowych, stanowiąc podstawę do omawiania i analizowania poszczególnych stanowisk pracy oraz niezbędnych predyspozycji zatrudnianych na tych stanowiskach pracowników.
W wydaniu II oprócz aktualizacji dodano nowe rozdziały prezentujące główne trendy w przemyśle hotelarskim, modele zarzšdzania oraz tematykę jakości w hotelarstwie (norma ISO 8402). W aneksie zamieszczono m.in. kodeks etyki hotelarza, kodeks postępowania, aktualne przepisy kategoryzacji bazy hotelowej oraz słowniki podstawowych pojęć z zakresu hotelarstwa i gastronomii.


Szczegóły: Organizacja pracy w hotelarstwie - . Grzegorz Wolak

Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie
Autor: . Grzegorz Wolak
Wydawnictwo: Proksenia
ISBN: 9788392141891
Kategoria: Podręczniki
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 240
Format: b5
Oprawa: miękka


Recenzje: Organizacja pracy w hotelarstwie - . Grzegorz Wolak

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: