Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP producenci żywności

Książka

Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP
producenci żywności

  • Wydawnictwo: ODDK
  • Rok wydania: 2004
  • ISBN: 8371879148
  • Ilość stron: 72
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 81,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 81,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP - Turlejska Halina

Książka ma za zadanie przybliżyć problematykę związaną z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. W publikacji zwrócono szczególną uwagę na praktyczną realizację zasad GMP/GHP oraz wdrażanie systemu HACCP będących podstawowymi narzędziami zapewniającymi bezpieczeństwo zdrowotne żywności.
Autorka przedstawia w poradniku główne aspekty GMP/GHP, których realizacja jest niezbędna w każdym obszarze produkcji, wyjaśnia na czym polega system HACCP, szczegółowo omawia jego założenia, koncepcję i zasady oraz prezentuje etapy wdrażania wraz z korzyściami wynikającymi z jego wprowadzenia.
w publikacji zawarto również zasady prowadzenia kontroli wewnętrznej w zakładzie, a całość uzupełnia przykład wdrażania HACCP, słowniczek stosowanych terminów i definicje związane z systemem HACCP.


Szczegóły: Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP - Turlejska Halina

Tytuł: Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP
Podtytuł: producenci żywności
Autor: Turlejska Halina
Wydawnictwo: ODDK
Kod paskowy: 9788371879142
ISBN: 8371879148
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 72
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg


Recenzje: Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP - Turlejska Halina

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×