Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ

,

Książka

Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ

,

  • Wydawnictwo: eMPi2
  • Rok wydania: 2003
  • ISBN: 9788388933639
  • Ilość stron: 68
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 12,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 12,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ - Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska

Podręcznik opracowano na podstawie bloku tematycznego "Podstawy przetwórstwa żywności" zawartego w dokumentacji programu MENiS dla liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy (nr dopuszczenia: LP-RS/MENiS/2002.04.30). Podręcznik obejmuje treści programowe modułu 2 - "Operacje i procesy w przemyśle spożywczym", które skupiają się na zagadnieniach dotyczących operacji i procesów dyfuzyjnych, fizykochemicznych, chemicznych i biotechnologicznych w przetwórstwie żywności. Treści podręcznika uzupełniają liczne definicje, schematy, wykresy, tabele oraz tematyka do przemyślenia i wykonania.


Szczegóły: Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ - Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska

Tytuł: Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ
Autor: Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska
Wydawnictwo: eMPi2
ISBN: 9788388933639
Rok wydania: 2003
Ilość stron: 68


Recenzje: Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ - Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×