Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ
Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska
Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ
Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska
- Wydawnictwo: eMPi2
- Rok wydania: 2003
- ISBN: 9788388933639
- Ilość stron: 68
Niedostępna
Opis: Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ - Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska
Podręcznik opracowano na podstawie bloku tematycznego "Podstawy przetwórstwa żywności" zawartego w dokumentacji programu MENiS dla liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy (nr dopuszczenia: LP-RS/MENiS/2002.04.30). Podręcznik obejmuje treści programowe modułu 2 - "Operacje i procesy w przemyśle spożywczym", które skupiają się na zagadnieniach dotyczących operacji i procesów dyfuzyjnych, fizykochemicznych, chemicznych i biotechnologicznych w przetwórstwie żywności. Treści podręcznika uzupełniają liczne definicje, schematy, wykresy, tabele oraz tematyka do przemyślenia i wykonania.
Szczegóły: Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ - Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska
Tytuł: Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ
Autor: Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska
Wydawnictwo: eMPi2
ISBN: 9788388933639
Rok wydania: 2003
Ilość stron: 68