Podstawy przetwórstwa spożywczego

Książka

Podstawy przetwórstwa spożywczego

  • Wydawnictwo: FORMAT AB
  • Rok wydania: 2007
  • EAN: 9788386331062
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 19,01 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 19,01 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podstawy przetwórstwa spożywczego - red. Aleksandry Zajączkowskiej

Podręcznik dla szkół kształcących w zawodzie technik agrobiznesu. Dopuszczony do użytku szkolnego, nr w zestawie (dopuszczenia) 73/98.


Szczegóły: Podstawy przetwórstwa spożywczego - red. Aleksandry Zajączkowskiej

Tytuł: Podstawy przetwórstwa spożywczego
Autor: red. Aleksandry Zajączkowskiej
Wydawnictwo: FORMAT AB
Kod paskowy: 9788386331062
Rok wydania: 2007
Oprawa: miękka


Recenzje: Podstawy przetwórstwa spożywczego - red. Aleksandry Zajączkowskiej

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×