Podstawy przetwórstwa spożywczego
red. Aleksandry Zajączkowskiej
Podstawy przetwórstwa spożywczego
red. Aleksandry Zajączkowskiej
- Wydawnictwo: FORMAT AB
- Rok wydania: 2007
- EAN: 9788386331062
- Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
19,01 PLN
Opis: Podstawy przetwórstwa spożywczego - red. Aleksandry Zajączkowskiej
Podręcznik dla szkół kształcących w zawodzie technik agrobiznesu. Dopuszczony do użytku szkolnego, nr w zestawie (dopuszczenia) 73/98.
Szczegóły: Podstawy przetwórstwa spożywczego - red. Aleksandry Zajączkowskiej
Tytuł: Podstawy przetwórstwa spożywczego
Autor: red. Aleksandry Zajączkowskiej
Wydawnictwo: FORMAT AB
Kod paskowy: 9788386331062
Rok wydania: 2007
Oprawa: miękka