Kuchnia azjatycka
Adam Banaszkiewicz (tłum.)
Kuchnia azjatycka
Adam Banaszkiewicz (tłum.)
- Wydawnictwo: Olesiejuk
- Rok wydania: 2009
- ISBN: 9788376260679
- Ilość stron: 256
- Format: 23,5x30,5
- Oprawa: twarda
Niedostępna
Opis: Kuchnia azjatycka - Adam Banaszkiewicz (tłum.)
Podstawą kuchni Wschodu jest różnorodność. Idąc na kolację do indonezyjskiej, chińskiej, japońskiej czy wietnamskiej restauracji, powinniśmy spodziewać się wyjątkowego wyboru dań. Choć na pierwszy rzut oka mogą wydawać się skomplikowane – w niecodzienny sposób łączą bowiem obce dla nas, niezwykłe smaki – bez problemu można je też przygotować samodzielnie w domu.
Składniki, nawet te najbardziej egzotyczne, są dziś u nas powszechnie dostępne w supermarketach, co pozwala szybko przygotować orientalne przyprawy
Zbiór ponad 100 przepisów pomoże przygotować zarówno wykwintny pięciodniowy obiad, jak zwykły, codzienny posiłek. Możliwość wyboru spośród azjatyckich sałatek, zup, dań głównych, przystawek i pysznych deserów, z pewnością każdego zadziwi i zainspiruje. Dajcie się więc oczarować i zaskoczyć ponad stu przepisom przedstawionym w tej książce!
Szczegóły: Kuchnia azjatycka - Adam Banaszkiewicz (tłum.)
Tytuł: Kuchnia azjatycka
Autor: Adam Banaszkiewicz (tłum.)
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788376260679
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 256
Format: 23,5x30,5
Oprawa: twarda