Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności

Książka

Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności

  • Wydawnictwo: Systherm
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 9788361265764
  • Ilość stron: 436
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 115,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 115,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności

Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość doboru urządzeń i elementów instalacji chłodniczych. W związku ze zwiększającym się spożyciem owoców i warzyw, a co za tym idzie rosnącym znaczeniem w gospodarce przechowalnictwa tych produktów opracowano na nowo rozdział dotyczący tych zagadnień.


Szczegóły: Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności

Tytuł: Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności
Wydawnictwo: Systherm
ISBN: 9788361265764
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 436
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.864 kg
Redakcja: Gaziński Bolesław


Recenzje: Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×