Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności
Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności
- Wydawnictwo: Systherm
- Rok wydania: 2013
- ISBN: 9788361265764
- Ilość stron: 436
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
115,00 PLN
Opis: Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności
Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość doboru urządzeń i elementów instalacji chłodniczych. W związku ze zwiększającym się spożyciem owoców i warzyw, a co za tym idzie rosnącym znaczeniem w gospodarce przechowalnictwa tych produktów opracowano na nowo rozdział dotyczący tych zagadnień.
Szczegóły: Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności
Tytuł: Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności
Wydawnictwo: Systherm
ISBN: 9788361265764
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 436
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.864 kg
Redakcja: Gaziński Bolesław