Odroczony rozrost Technologia w piekarni

Książka

Odroczony rozrost
Technologia w piekarni

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
  • Rok wydania: 2014
  • ISBN: 9788301180034
  • Ilość stron: 172
  • Format: 15.5x24.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 94,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 94,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Odroczony rozrost

Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia?
Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?

Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych:

1. technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze (odroczony rozrost),
pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów;

2. procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu.

W książce znaleźć można:
- podstawy teoretyczne
- przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń
- cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów
- porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu
- sklep firmowy ? od czego zacząć?

Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!

Kraj produkcji: PL

Producent:
WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN SPÓŁKA AKCYJNA
UL. GOTTLIEBA DAIMLERA 2
02-460 Warszawa (PL)
tel: 226954800
email: [email protected]


Szczegóły: Odroczony rozrost

Tytuł: Odroczony rozrost
Podtytuł: Technologia w piekarni
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301180034
Tłumacz: Błaszczak Agnieszka
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 172
Format: 15.5x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.484 kg
Redakcja: Huber Hans


Recenzje: Odroczony rozrost

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: