Encyklopedia Gotowania 05/2014. Najlepsze przepisy na naleśniki i omlety
Encyklopedia Gotowania 05/2014.
Najlepsze przepisy na naleśniki i omlety
- Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
- Rok wydania: 2014
- ISBN: 9788379610051
- Ilość stron: 176
- Format: 14.2x20.2cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Encyklopedia Gotowania 05/2014.
Naleśniki delikatne, cienkie, a może z owocami A jeśli omlet to puszysty, miękki i grubiutki. Lubimy naleśniki i omlety, czasem naleśniki przerabiamy na krokiety, czasem jemy na słodko, a innym razem z nadzieniem wytrawnym lub pikantnym. Zawsze jednak smakują pysznie. Naleśniki i omlety dają wiele możliwości smakowych. W tej książce mamy 160 propozycji na dania, w których podstawą są naleśniki i omlety. Znajdą tu Państwo przepisy na najróżniejsze ciasta naleśnikowe, a także niepowtarzalne farsze. Nie poprzestaliśmy na szpinaku i serze. Proponujemy naleśniki z kapustą, wątróbką czy kaszą gryczaną. Wiele z nich można również wykorzystać do przygotowania pierogów. Podobnie rzecz się ma z omletami. Podpowiadamy, jak je przygotować i co do nich dodać.
Szczegóły: Encyklopedia Gotowania 05/2014.
Tytuł: Encyklopedia Gotowania 05/2014.
Podtytuł: Najlepsze przepisy na naleśniki i omlety
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
ISBN: 9788379610051
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 176
Format: 14.2x20.2cm
Oprawa: Miękka