Chemia żywności Tom 3
Chemia żywności Tom 3
- Wydawnictwo: WNT
- Rok wydania: 2014
- ISBN: 9788363623500
- Ilość stron: 246
- Format: 16.5x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
47,00 PLN
Opis: Chemia żywności Tom 3
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
Szczegóły: Chemia żywności Tom 3
Tytuł: Chemia żywności Tom 3
Wydawnictwo: WNT
Kod paskowy: 978836362350001
ISBN: 9788363623500
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 246
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.418 kg