Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1

,

Ćwiczenia

Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1

,

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2022
  • ISBN: 9788302148286
  • Ilość stron: 400
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 64,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 64,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1 - Iwona Namysław, Lidia Górska

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.6. (Sporządzanie potraw i napojów).



Książka omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowywania i wydawania potraw. Wyjaśnia też znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii.



Uczeń znajdzie w niej też przepisy, według których będzie mógł wykonać poszczególne dania. Cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne pomogą mu zaś sprawdzić się w czasie przygotowań do egzaminu praktycznego, a także pobudzą jego kreatywność. Naukę ułatwią mu to liczne zdjęcia prezentujące sprzęt kuchenny i gotowe potrawy.


Szczegóły: Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1 - Iwona Namysław, Lidia Górska

Tytuł: Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1
Autor: Iwona Namysław, Lidia Górska
Producent: WSiP
ISBN: 9788302148286
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2022
Ilość stron: 400
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.594 kg


Recenzje: Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1 - Iwona Namysław, Lidia Górska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×