Chleb Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Jeffrey Hamelman
Chleb
Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Jeffrey Hamelman
- Wydawnictwo: Buchmann
- Rok wydania: 2015
- ISBN: 9788328012592
- Ilość stron: 478
- Format: 18.5x23.0cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
49,99 PLN
Opis: Chleb - Jeffrey Hamelman
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego biblię - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Szczegóły: Chleb - Jeffrey Hamelman
Tytuł: Chleb
Podtytuł: Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Autor: Jeffrey Hamelman
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328012592
Tytuł oryginału: Bread
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Kowalczyk Jakub
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 478
Format: 18.5x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 1.026 kg