Chleb Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

Książka

Chleb
Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

  • Wydawnictwo: Buchmann
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788328012592
  • Ilość stron: 478
  • Format: 18.5x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 49,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 49,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Chleb - Hamelman Jeffrey

Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego biblię - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.


Szczegóły: Chleb - Hamelman Jeffrey

Tytuł: Chleb
Podtytuł: Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Autor: Hamelman Jeffrey
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328012592
Tytuł oryginału: Bread
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Kowalczyk Jakub
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 478
Format: 18.5x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 1.026 kg


Recenzje: Chleb - Hamelman Jeffrey

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Hamelman Jeffrey (1)