How to Eat
Nigella Lawson
How to Eat
Nigella Lawson
- Producent: Chatto
- Rok produkcji: 1999
- ISBN: 9780701169114
- Ilość stron: 544
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: How to Eat - Nigella Lawson
Hailed by many as their cookbook of 1998, if not the decade. How To Eat is far more than just an imaginative collection of over 350 uncomplicated, delicious recipes. Nigella Lawson combines a refreshingly down-to-earth practicality with a passion for food and a writer's ability to find just the right words to evoke the taste of a succulent roast chicken or a home-made custard. Her excellent advice on how to organise your kitchen (and your life) for the minimum of fuss is interspersed with moments of sheer, unadulterated pleasure as she pauses to relish what she is preparing to eat. Now available as a high-quality, good-value trade paperback, readers will be able to buy two copies: one for the kitchen, one for the bed-side table. "Nigella Lawson is one of the best and most influential of British food writers ... The staple cookbook for a whole generation" -- Ruth Rogers, co-author of The River Cafe Cookbook "My book of the decade... I love this book: its prose, its intelligence and, above all, its workable, soul-warming recipes" Nigel Slater "How to Eat may just be the best cookery book ever" Daily Telegraph "A love letter to all things culinary" Tatler "The one book you have to buy this year" Daily Mail
Szczegóły: How to Eat - Nigella Lawson
Tytuł: How to Eat
Autor: Nigella Lawson
Producent: Chatto
ISBN: 9780701169114
Rok produkcji: 1999
Ilość stron: 544
Oprawa: Miękka
Waga: 1.66 kg
Recenzje: How to Eat - Nigella Lawson
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Nigella Lawson (17)
- Love (Vintage) - Miękka
- Psychedelics (Vintage) - Miękka
- Money (Vintage) - Miękka
- Przy moim stole. Świętowanie codzienności (Filo) -
- Zielona uczta (Filo) - Zintegrowana
- Wykopaliska (Prószyński i S-ka) - Miękka
- Zagrywka (Znak JednymSłowem) - Miękka
- GELATO. Włoskie lody, sorbety i inne słodkości (Znak Koncept) - Twarda
- Obiad w Rzymie. Historia świata w jednym posiłku (Znak Koncept) - Miękka ze skrzydełkami
- Zrób, zjedz, powtórz. Składniki, przepisy, opowieści (Insignis) - Twarda
- Zła miłość. Niebezpieczni mężczyźni. Tom 4 (Editio) - Miękka
- Mediterranea. Kuchnia słońca. Przepisy śródziemnomorskie (Wielka Litera) - Twarda
- Essentials Of Classic Italian Cooking (BoxTree) - Twarda
- MEZCLA Przepisy, które budzą wyobraźnię (Filo) - Twarda
- Słucham cię. Jak rozmawiać na trudne tematy (Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego) - Miękka ze skrzydełkami
- Kuchnia narodowa. Osobista podróż przez kultury historię i smaki (Bo.wiem) - Miękka ze skrzydełkami
- One Pot One Portion (Ebury Press) - Twarda