Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 (dodruk na życzenie)
Antonina Kopta, Barbara Łuszczki
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 (dodruk na życzenie)
Antonina Kopta, Barbara Łuszczki
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 1999
- EAN: 9788302054785
- Ilość stron: 276
- Format: 145 x 205 mm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 (dodruk na życzenie) - Antonina Kopta, Barbara Łuszczki
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyznKsiążki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 (dodruk na życzenie) - Antonina Kopta, Barbara Łuszczki
Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 (dodruk na życzenie)
Autor: Antonina Kopta, Barbara Łuszczki
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 9788302054785
Rok wydania: 1999
Ilość stron: 276
Format: 145 x 205 mm
Oprawa: Miękka