Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 (dodruk na życzenie)

,

DODRUK

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 (dodruk na życzenie)

,

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 1999
  • EAN: 9788302054785
  • Ilość stron: 276
  • Format: 145 x 205 mm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 56,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 56,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 (dodruk na życzenie) - Antonina Kopta, Barbara Łuszczki

Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzn

Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 (dodruk na życzenie) - Antonina Kopta, Barbara Łuszczki

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 (dodruk na życzenie)
Autor: Antonina Kopta, Barbara Łuszczki
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 9788302054785
Rok wydania: 1999
Ilość stron: 276
Format: 145 x 205 mm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 (dodruk na życzenie) - Antonina Kopta, Barbara Łuszczki

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×