Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 (dodruk na życzenie)

DODRUK

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 (dodruk na życzenie)

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 1995
  • EAN: 9788302045141
  • Ilość stron: 236
  • Format: 145 x 205 mm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 56,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 56,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 (dodruk na życzenie) - Barbara Łuszczki

Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.
Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.

Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 (dodruk na życzenie) - Barbara Łuszczki

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 (dodruk na życzenie)
Autor: Barbara Łuszczki
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 9788302045141
Rok wydania: 1995
Ilość stron: 236
Format: 145 x 205 mm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 (dodruk na życzenie) - Barbara Łuszczki

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×