Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 (dodruk na życzenie)
Barbara Łuszczki
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 (dodruk na życzenie)
Barbara Łuszczki
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 1995
- EAN: 9788302045141
- Ilość stron: 236
- Format: 145 x 205 mm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 (dodruk na życzenie) - Barbara Łuszczki
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.
Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 (dodruk na życzenie) - Barbara Łuszczki
Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 (dodruk na życzenie)
Autor: Barbara Łuszczki
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 9788302045141
Rok wydania: 1995
Ilość stron: 236
Format: 145 x 205 mm
Oprawa: Miękka