Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 (dodruk na życzenie)

,

DODRUK

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 (dodruk na życzenie)

,

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 1999
  • EAN: 9788302053146
  • Ilość stron: 376
  • Format: 145 x 205 mm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 68,60 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 68,60 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 (dodruk na życzenie) - Andrzej Kopta, Barbara Łuszczki

W książce podano podstawowe wiadomości o środkach żywnościowych oraz charakterystykę procesów technologicznych w produkcji gastronomicznej.
Szczegółowo opisano ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj, mąki oraz kasz.

Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 (dodruk na życzenie) - Andrzej Kopta, Barbara Łuszczki

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 (dodruk na życzenie)
Autor: Andrzej Kopta, Barbara Łuszczki
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 9788302053146
Rok wydania: 1999
Ilość stron: 376
Format: 145 x 205 mm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 (dodruk na życzenie) - Andrzej Kopta, Barbara Łuszczki

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×