Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 (dodruk na życzenie)
Andrzej Kopta, Barbara Łuszczki
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 (dodruk na życzenie)
Andrzej Kopta, Barbara Łuszczki
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 1999
- EAN: 9788302053146
- Ilość stron: 376
- Format: 145 x 205 mm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 (dodruk na życzenie) - Andrzej Kopta, Barbara Łuszczki
W książce podano podstawowe wiadomości o środkach żywnościowych oraz charakterystykę procesów technologicznych w produkcji gastronomicznej.
Szczegółowo opisano ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj, mąki oraz kasz.Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 (dodruk na życzenie) - Andrzej Kopta, Barbara Łuszczki
Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 (dodruk na życzenie)
Autor: Andrzej Kopta, Barbara Łuszczki
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 9788302053146
Rok wydania: 1999
Ilość stron: 376
Format: 145 x 205 mm
Oprawa: Miękka