Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 2 Technikum
Elżbieta Żochowska
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 2
Technikum
Elżbieta Żochowska
- Producent: Format-AB
- Rok produkcji: 2014
- ISBN: 9788389184580
- Ilość stron: 122
- Format: 17.0x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 2 - Elżbieta Żochowska
Część druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
Szczegóły: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 2 - Elżbieta Żochowska
Tytuł: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 2
Podtytuł: Technikum
Autor: Elżbieta Żochowska
Producent: Format-AB
ISBN: 9788389184580
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2014
Ilość stron: 122
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.215 kg
Recenzje: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 2 - Elżbieta Żochowska
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Elżbieta Żochowska (3)
- Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego (FORMAT AB) - miękka
- Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 1 (Format-AB) - Miękka
- Bardowie i poeci Andrzej Poniedzielski (MTJ) - Digipack