Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Część 2. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne

,

Ćwiczenia

Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Część 2.
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne

,

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2015
  • ISBN: 9788302152573
  • Ilość stron: 488
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 65,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 65,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Część 2. - Iwona Namysław, Lidia Górska

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.6. (Sporządzanie potraw i napojów).



Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną. Szatę graficzną książki uatrakcyjnia bogaty materiał ilustracyjny, który stanowi dodatkowe źródło informacji oraz ułatwia zrozumienie przekazywanych w podręczniku treści. Ponadto uczeń znajdzie w zeszycie zbiór niezbędnych do podszlifowania umiejętności receptur.


Szczegóły: Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Część 2. - Iwona Namysław, Lidia Górska

Tytuł: Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Część 2.
Podtytuł: Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Iwona Namysław, Lidia Górska
Producent: WSiP
ISBN: 9788302152573
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 488
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.728 kg


Recenzje: Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Część 2. - Iwona Namysław, Lidia Górska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×